@ Service Partner | Mercedes-Benz Trucks

Mercedes-Benz Trucks Mercedes-Benz Trucks

Service Partner

Rij al fluitend elk seizoen tegemoet!

Stralende zon, nachtvorst, nevel of mist. Dankzij de originele vrachtwagenonderdelen van Mercedes-Benz verschijnt u in alle weersomstandigheden goed voorbereid aan de start. Hou u en uw vrachtwagen in topvorm en laat pech u niet vertragen. Wees veilig op de weg met een klare blik door de voorruit en heldere lichten in de duisternis.

Rij altijd vol vertrouwen dankzij de niet te missen aanbiedingen van Service Partner.

Service Partner

Tot driemaal per jaar biedt Mercedes-Benz Trucks u met zijn Service Partner- formule prijspromoties aan op producten en diensten. Zo houdt u uw truck in topconditie, gaat u veilig de baan op én verhoogt u door het voorkomen van pannes de beschikbaarheid van uw voertuigen.

In de kijker

Voorwaarden geldig tot en met 30 november 2023.

BATTERIJ

Ga voor een bliksemsnelle start

Door leeftijd, belasting of temperatuur kan de batterijcapaciteit van uw truck met zo’n 50% dalen. Zelfs als deze volledige opgeladen is. Vervang daarom tijdig uw voertuigbatterij en rol veilig elk seizoen in.

Meer info

RUITENWISSERS

Behoud een open blik

Lente of zomer, het vervangen van uw ruitenwissers is essentieel om een klare kijk op de weg en het verkeer te behouden. Essentieel voor veilig en comfortabel werk.

Meer info

ADBLUE®-FILTER

Bescherm uw schone spitstechnologie

Moderne motoren zijn ingenieuze, technologische meesterwerken. Een goed functionerend AdBlue®-systeem zorgt voor een goed werkende motor en voorkomt schade en emissieproblemen.

Meer info

WATERRESERVOIR

Nooit dorst onderweg

Voldoende water aan boord van een truck is een absolute must. De nieuwste Mercedes-Benz Truck watertank kan tot 12 liter inslaan. Dankzij die nieuwe watertank kan u dus veilig en fris op weg.

Meer info

We use cookies
We use cookies on this website to monitor user activity via Google Analytics. By accepting you agree to this.
More info