@ Service Partner | Mercedes-Benz Trucks

Mercedes-Benz Trucks Mercedes-Benz Trucks

Service Partner

Een opgeladen start van het najaar

Nu u deze zomer uw batterijen heeft opgeladen, is het de beurt aan die van uw truck. Vervang uw Hybride 170Ah of EFB 180 Ah batterij in promo en geniet van een sterk verlaagde prijs voor de vervanging van de 2de batterij.

NU IN PROMO: BATTERIJEN

Service Partner

Tot driemaal per jaar biedt Mercedes-Benz Trucks u met zijn Service Partner- formule prijspromoties aan op producten en diensten. Zo houdt u uw truck in topconditie, gaat u veilig de baan op én verhoogt u door het voorkomen van pannes de beschikbaarheid van uw voertuigen.

Ga volledig opgeladen de weg op en het najaar loopt op wieltjes

Actie geldig van 1 september 2021 t.e.m. 30 november 2021

Batterij 100% geladen...

Vervang uw hybride 170Ah of EFB 180Ah batterij in promo en geniet van een sterk verlaagde prijs voor de vervanging van de 2de batterij.

Meer info

MERCEDES-BENZ UPTIME

Meer planbaarheid, meer beschikbaarheid

Opgeladen de weg op, start bij een proactieve controle van uw batterijstatus. Mercedes-Benz Uptime garan- deert met zijn intelligent netwerk een efficiënt gebruik van uw voertuig(en) door een constante monitoring. Het resultaat: een significant betere planning en een toegenomen beschikbaarheid van het voertuig.

Meer info

POLLENFILTER

Hou uw longen open en uw geest alert

Een optimaal werkende pollen- of interieurfilter zorgt voor zuivere lucht in de cabine. Dat is niet enkel beter voor de gezondheid van de chauffeur, maar ook voor zijn/haar alertheid. Wat resulteert in een veiliger rijgedrag.
Vanaf € 29.

Meer info

SPLASHGUARD MIRROR

Veeg opspattend water en vuil van de baan

Opspattend water en vuil brengen vaak het zicht van de chauffeur in gevaar. De Splashguard Mirror beschermt de spiegels tegen water en vuil en zorgt voor een duidelijk zicht in de spiegels, zelfs in de slechtste weersomstandigheden.

Meer info

WATERRESERVOIR

Nooit nog dorst onderweg

Voldoende water aan boord van een truck is een abso- lute must. De nieuwste Mercedes-Benz Truck watertank voor Actros (963), Antos (963) en Arocs (964) kan tot 12 liter inslaan.

Meer info