CSP | Mercedes-Benz Trucks

Mercedes-Benz Trucks Mercedes-Benz Trucks

Ook na verkoop aan uw zijde

Ook na de aankoop van uw nieuwe truck blijft Mercedes-Benz 24/7 en overal in Europa aan uw zijde. Met onze vele services vermijdt u steeds dat uw truck lang aan de kant blijft staan. Van originele vervangonderdelen tot een efficiënte inzet van uw truck of wagenpark, Mercedes-Benz draagt zorg voor uw truck.

Mercedes-Benz Uptime

Mercedes-Benz Uptime: Intelligent verbonden

Dankzij de intelligente verbinding van uw Truck met de gekoppelde trailer, Mercedes-Benz Service en uw transportbedrijf maakt Mercedes-Benz Uptime het mogelijk om uw werkplaatsbezoeken efficiënt in te plannen en uw trucks maximaal in te zetten. Het resultaat: meer voorspelbaarheid en hogere beschikbaarheid van de voertuigen!

Meer info

Servicecontracten

Alle servicekosten onder controle met ServiceContracts

Komt u niet graag voor verrassingen te staan? Bereken uw kosten met de Mercedes-Benz Trucks ServiceContracts, die vergemakkelijken langetermijnplanning met aantrekkelijke maandelijkse tarieven.

Meer info

Fleetboard

Fleetboard: telematicaoplossingen op maat

Fleetboard biedt individuele telematicaoplossingen om de inzet van het voertuig en de efficiëntie van uw wagenpark maximaal te benutten. Communiceer vanop afstand vanuit uw truck, altijd en overal.

Meer info

Alle servicepunten + contactgegevens

Welke Mercedes-Benz werkplaats bevindt zich het dichtst bij uw locatie?

Op weg met uw truck, maar schort er iets? Vind een Erkend Servicepunt Mercedes-Benz in heel Europa en ga snel terug de baan op. Uw truck is in goede handen bij onze hooggekwalificeerde medewerkers.

Meer info

CAC - contactnummer

Pech onderweg? Mercedes-Benz Service 24/7

Pech of ongeval? Mercedes-Benz Service staat u bij, waar en wanneer dan ook. Bel de Hotline +32 2 620 03 071 en samen krijgen we uw truck zo snel mogelijk terug de baan op

Meer info

Servicepartner

Mercedes-Benz Service Partner: prijspromoties op producten en diensten

Meerdere keren per jaar biedt Mercedes-Benz Trucks u met haar Service Partner-formule prijspromoties aan op producten en diensten. Zo houdt u uw truck in topconditie, gaat u veilig de baan op én verhoogt u door het voorkomen van pannes de beschikbaarheid van uw voertuigen.

Meer info

DPF-brochure

Regeneratie van de dieselpartikelfilter (DPF)

Stilstand willen we allemaal te allen tijde vermijden. De dieselpartikelfilter (DPF) kan een boosdoener zijn. Deze filter vangt de partikels uit de motor op, maar moet tijdig geregenereerd worden. Deze handleiding legt het regeneratieproces van de DPF uit, verklaart de meldingen op het dashboard en lijst de acties voor bestuurders op.

Meer info

Reman Parts

Mercedes-Benz Reman Parts: Originele Mercedes-Benz ruilonderdelen

Is een bepaald onderdeel van uw truck aan vervanging toe? Mercedes-Benz Reman Parts biedt u gereviseerde – en dus originele – vervangonderdelen van de allerbeste kwaliteit. De ruilonderdelen zijn prijsgunstig, voldoen aan de allerhoogste eisen en kunnen snel geïnstalleerd worden.

Meer info

Retrofit SGA

Mercedes-Benz Retrofit: Sideguard Assist & Radar Assist als namontage

Radar & Sideguard Assist zijn namontageopties voor trucks die ondertussen al een dagje ouder zijn. Met dit extra oog op de weg blijft ook een oude reus veilig rijden.

Meer info

Accessoires

Accessoires voor net dat tikkeltje extra

Geef uw truck de finishing touch die hij verdient. Met deze praktische en slimme onderdelen en accessoires kunt u uw truck heel specifiek uitbreiden en net dat tikkeltje dynamischer maken.

Meer info

Financial services

Mercedes-Benz Financial Services: leasing en financiering

Een tweede truck in het vizier? Blijf financieel flexibel en betaal uw nieuwe voertuig comfortabel in termijnen via leasing of financiering.

Meer info

We use cookies
We use cookies on this website to monitor user activity via Google Analytics. By accepting you agree to this.
More info