trk treffen bekkevoort | Mercedes-Benz Trucks

Mercedes-Benz Trucks Mercedes-Benz Trucks

Schrijf je in voor het TRK Treffen

en neem alsnog deel aan de uitverkochte Truckshow in Bekkevoort

Rij jij met een Mercedes-Benz Truck met TRK? Schrijf je hieronder dan snel in voor het TRK Treffen en ontvang gratis toegang tot de uitverkochte Truckshow van Bekkevoort!

Heb je geen TRK-truck maar ben je wel al ingeschreven voor de inmiddels uitverkochte Truckshow? Dan kan je je niet inschrijven voor het TRK Treffen, maar hebben we wel een leuke goodie bag voor jou op de stand van Mercedes-Benz Trucks tijdens de truckshow!

Schrijf je in voor het TRK Treffen

Vul je gegevens in en voeg een foto van je vrachtwagen toe om je toegangsticket te ontvangen voor het TRK Treffen tijdens de Truckshow in Bekkevoort.

  Naam*

  Werkgever*

  Ik rijd met een truck uitgerust met een TRK*

  Beste,

  Fijn dat je interesse hebt in het het TRK Treffen!
  Al onze plaatsen zijn gereserveerd voor Mercedes-Benz rijders mét een TRK. We kunnen dus helaas geen plaats reserveren voor je truck.
  Ben je wel op de truckshow? Kom dan zeker langs bij Mercedes-Benz Trucks voor een gezellig praatje en een goodie bag!

  Tot snel!

  Het Mercedes-Benz Trucks team

  Upload een foto van uw truck*

  Ik geef mijn toestemming aan Daimler Truck Belgium Luxembourg NV om mijn persoonsgegevens te gebruiken om mij advies, informatie, promoties en aanbiedingen van de producten, diensten en aanverwante activiteiten te sturen, per post, telefoon, fax, e-mail. Indien u zich op een later tijdstip zou wensen te verzetten tegen de verwerking en het gebruik van uw persoonsgegevens, verzoeken wij u ons te contacteren: Daimler Truck Belgium Luxembourg NV, Customer Relationship Management, Tollaan 68, 1200 Brussel. Dit zal echter onze mogelijkheden beperken om u onze diensten en informatie te verstrekken.

  *verplichte invulvelden

  We use cookies
  We use cookies on this website to monitor user activity via Google Analytics. By accepting you agree to this.
  More info